Защо в Air Tec?

Защо да изберем Air Tec?

В условията на пазарна икономика и отворени пазари, българският потребител е затрупан с всевъзможни предложения. В автосервизният сектор и в частност „ремонт на въздушно окачване и адаптивни амортисьори“ за всеки краен потребител е почти невъзможно да отсее добрите фирми с качествени продукти. Много некоректни търговци рекламират продукти, възможности и оборудване, които на практика нямат. Ние ще ви изброим няколко наши предимства, над които всеки трябва да се замисли преди да предприеме ремонт на своето адаптивно окачване.

Какво предлагаме ние?

Компютърно управляема Uniflex хидравлична преса
Компютърно управляема Uniflex хидравлична преса

Собствена Uniflex индустриална компютърно управляема хидравлична преса с PFM (Pressure Force Monitoring) и PFC (Pressure Force Control) . Благодарение на тези функции автоматично се елиминират грешки в пресоването на въздушни възглавници. Uniflex Hydraulik GmbH нямат аналог в световен мащаб и са единственият производител на кримпинг машини, използван и сертифициран от производителите на въздушни окачвания.

Компютърна диагностика на дилърско ниво, спомагаща за точно и бързо  локализиране на проблема
Компютърна диагностика на дилърско ниво, спомагаща за точно и бързо локализиране на проблема

Много често грешка в някой сензор може да изведе цялото окачване извън строя. С подходяща компютърна диагностика сме в състояние точно да локализираме проблема и в много случаи да предотвратим излишни скъпи ремонти.

Собствен компютърно управляем Динамометричен стенд за амортисьори
Собствен компютърно управляем Динамометричен стенд за амортисьори

Разполагаме със супер модерен компютърно управляем динамо метричен стенд за тест, настройка и калибрация на всякакъв вид амортисьори. С негова помощ можем да извършим задълбочен анализ на състоянието на амортисьора, както и да гарантираме абсолютна повтаряемост на резултатите от извършените ремонти.

Собствена металорежеща работилница
Собствена металорежеща работилница

Имаме индустриални стругове, фрези, колонни бормашини , заваръчна техника за черни и цветни метали и още много други. В новото ни фирмено помещение с площ от 1000 кв.м можем да си позволим пълна независимост и европейско качество.

ОЕМ резервни части
ОЕМ резервни части

Използваме части от водещи европейски производители. Повечето компоненти са с оптимизирани характеристики, надминаващи качеството и надеждността на първоначално вградените.

Собствена пътна помощ
Собствена пътна помощ

Разполагаме със собствена пътна помощ, с което можем да ви улесним при транспорта на автомобила до нашия сервиз.

Квалифициран персонал и сертификат за качество
Квалифициран персонал и сертификат за качество

Човешкият ресурс е най-голямата ни гордост. Чрез постоянни обучения в България и чужбина постоянно поддържаме високо ниво на обслужване. Разполагаме с млад, обучен и надежден екип.

Надеждни гаранционни условия
Надеждни гаранционни условия

Реална гаранция за вашата сигурност. Без оправдания, без нерви и загуба на време.

Изградена мрежа от партньори, лидери в европейски мащаб
Изградена мрежа от партньори, лидери в европейски мащаб

Благодарение на тясното сътрудничество с водещи фирми в бранша, винаги сме подготвени за всички ситуации и предизвикателства.

Атрактивни пакетни услуги съобразени с вашите нужди
Атрактивни пакетни услуги съобразени с вашите нужди

За да спестите време и пари, ви предлагаме разнообразие от пакетни услуги, с които получавате всичко необходимо! Ние не сме просто някакво сервизче, ние сме надежден партньор, предлагащ собствени решения "от А до Я" !

Непрекъснато растящ собствен склад
Непрекъснато растящ собствен склад

Повечето фирми са просто прекупвачи от големите играчи на пазара. При нас всичко идва директно от производителя! Не се налага да чакате и да плащате на посредници! Разполагаме с всичко нужно на склад, за да можем да реагираме на момента!

Гъвкаво работно време
Гъвкаво работно време

AirTec работи почти постоянно. Ние работим, когато вие почивате, защото знаем, че тогава ви е удобно да обърнете внимание на колата си.

Собствен Автосервиз, безпроблемен монтаж и демонтаж
Собствен Автосервиз, безпроблемен монтаж и демонтаж

При нас целият кръг е затворен. Не се налага да сваляте амортисьорите си в някой квартален сервиз и след това лично да ги носите за рециклиране (да не забравяме че нямате кола). При качественият монтаж изключваме възможността от повреди заради неправилен монтаж (нещо, с което повечето наши конкуренти обичат да се оправдават). Ние се грижим за всичко това, като по този начин ви пестим време, нерви и пари!

Хиляди доволни клиенти
Хиляди доволни клиенти

Всеки знае в днешно време колко трудно се гради добър имидж и колко лесно се съсипва. Доброто име е нещото, с което най-много се гордеем и с което печелим клиенти от цяла България! Направете едно проучване колко хора са доволни от нашата работа през годините и сами ще се убедите, че влагаме цялата си енергия в качественото обслужване на всеки отделен клиент. Фирмената философия и ценности, с които градим репутация си, намират пълно приложение в нашите продукти!

Air Tec